Amuzante

Vrei să mănânci și talpă de pantofi? Consumă Aloe Vera! :-)

De 5-6 zile am un singur gând: mi-e foameeeee!!! În ce mã priveste, sunt foarte, dar foarte rare cazurile în care mănânc dimineața. Ei bine, la 7:30 sunt deja în bucătărie și-mi prăjesc pâine pentru că am poftă de unt și miere. Cât aștept, înfulec o banană și un măr. Vaaaaaiiii!! Aș bea lapte!! Eu!! Lapte?? Doamne Dumnezeule, dar ce-am pățit? În 20 de ani am băut lapte de vreo 3 ori.
Pe la 10:30 pornesc spre serviciu. Mă obsedează acelasi gând. Cum fac să ajung mai devreme ca să pot trece pe la Mega Image să îmi iau ceva? Un covrig, orice. Nu vă mai zic că săptămâna trecută am cumpărat o pâine fără sare si așteptând pe o bancă, în parc, am mâncat jumătate. La Ana Pan nu m-am putut dezlipi de vitrină până nu am luat câte 2 prăjiturele din fiecare. 8 sortimente în total. Și nu le-am mâncat în cofetărie, ci în mașină(mi-a fost rușine). Ca o isterică am ovaționat la fiecare fel. Ooooo!!! Nucă! Caramel! Lămâie! Jeleu! Gem! Cocos! Prăjitură cu bulion? Vreau să gust!
Seara trecută am savurat puiul de țară pe care îl aveam în congelator de o lună. Mi s-a părut delicios, mai ales că l-am combinat cu brânză proaspătă de vaci, fasole bătută, mămăligă și usturoi. :-))))Am stat ca un greiere burdănos toată noaptea. Când pe-o parte, când pe alta. În această seară…la fel. Foame, foame , foame! Măi, dar ce am? Însărcinată nu-s, iar cele 8 pastile zilnice nu au asemenea efect. Totuși, sunt gurmandă, dar niciodată nu am fost așa disperată.
Beculețul i se aprinde LUI!!! „Păi ce bei de o săptămână(și înainte nici nu doreai să auzi de așa ceva)?” ALOE VERA!!!!! Și caut pe net pentru ce e bun pe lângă beneficiile pe care le urmăresc eu consumându-l. AAAAA!!! Nu ai poftă de mâncare? Consumă cu încredere ALOE VERA! Rezultate imediate și garantate! Din ăsta îmi erai, gelatinosule? Păi te mai bag eu în seamă de-acum? APĂ! Atât…
Așa că, dacă faceți ca mine, există mari șanse să mâncați până și copaci. Eu nu mai aveam mult.