Politica confidentialitate

Stimati Vizitatori,

Alinam.ro administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

In cazul in care Dumneavoastra puneti in mod benevol la dispozitia Alinam.ro orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Alinam.ro – in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei – sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

Alinam.ro utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dumneavoastra, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si pentru a personaliza ofertele de promotie.

Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor Dumneavoastra.

Protectia datelor Dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru Alinam.ro. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

 

Inregistrarea datelor 

Pentru citirea informatiilor existente pe site nu este necesara oferirea datelor personale.

Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. Newsletter) sunt necesare anumite date personale.

In scopul exploatarii tehnice a portalului, Alinam.ro foloseste provizoriu urmatoarele informatii – ce nu contin date personale – care apar automat administratorului de site:

* adresa de internet de protocol (IP),

* denumirea domeniului (URL),

* datele de accesare,

* file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL),

* codul HTTP al parolei raspuns,

* datele paginii web de unde se face accesarea,

* cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii,

* data vizitarii,

* datele paginilor parcurse, respectiv

* denumirea browserului.

 

Utilizarea si transmiterea datelor 

De cate ori cand Alinam.ro doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare Alinam.ro nu va transmite unei terte persoane – cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza – datele personale pe care le administreaza. Alinam.ro utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:

* cercetarea pietei, analiza pietei,

* analiza obiceiurilor clientilor,

* intocmirea statisticilor vizitarilor,

* comunicarea de informatii despre noile produse si servicii,

* rezolvarea reclamatiilor clientilor,

* onorarea comenzilor.

Alinam.ro administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele online , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.
Securitatea datelor

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, Alinam.ro utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a Alinam.ro.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.alinam.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.alinam.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.alinam.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Informare 

In cazul cererilor scrise, Alinam.ro ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.

In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile Alinam.ro.

Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web Alinam.ro puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. Alinam.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.

In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

 

Legislatie 

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Alinam.ro.

 

Contactati-ne 

Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa:

 

Va multumim!

 

Despre Cookies