Eu…

…sunt Alina, mi se mai spune și Alinușca . Acesta este micul meu „web corner” unde-mi păstrez gânduri, poezii și cam tot ce se întâmplă în jurul meu. Scriu doar când simt. Inspirația mea o reprezintă perioada copilăriei, cu tot ce implică ea: bunici, năzbâtii, școală, familie etc.  Pentru sufletul meu, nu contează numărul de vizitatori ai site-ului, ci sentimentul pe care îl am când știu cu adevărat că acea persoană a și citit, nu a dat doar un simplu click sau like. Momentan mă ocup cu mine. Am grijă de visurile mele și sunt mai flu-flu în perioada aceasta.

Sunt educatoare – învățătoare de profesie (da, cu dublă specializare), plecată din Iași spre marele și grandiosul București (fie vorba între noi, nicăieri nu-i ca acasă). Încă de pe băncile școlii am fost fascinată de copii,  bucuroasă să-i pot îndruma prin al vieții labirint. M-am aflat în fața spiridușilor încă din perioada preșcolară și am ajuns până la cea de licean. În ultimii ani m-am ocupat de partea de after school, dar și de cea de opționale (ZumLala, Literatură pentru copii).  De asemenea, sunt  autoarea cărților pentru copii Povești de noapte buna cu bunicuța Alina, Povești de iarnă cu bunicuța AlinaPovești de Paște cu bunicuța Alina și Matematică distractivă – pentru pitici isteți (le găsiți în librării – editura Pescăruș/Prestige Kids sau online, aici). Momentan, printre activitățile ce-i implică pe cei mici, am făcut loc și pentru una de suflet. Sunt cursantă în cadrul Teen Media Academy (grupa de avansați). Îmi bibilesc timpul cu ce mă împlinește, așteptând cu nerăbdare și acea minune despre care vorbesc mămicile și care nu mă ceartă că încă mai zăbovesc puțin. Avem o înțelegere secretă. 🙂

Vă invit să mă citiți aici, pe blog sau poate chiar și în librarii, dacă doriți! Nu-i musai, da-i o bucurie imensă pentru mine să știu că parcurgeți rândurile mele.

Primesc mail-uri și răspund pe adresa:

La aceeași adresă accept flori, pizza sau un suc prin PayPal (click aici). Asta în cazul în care ceea ce găsiți aici merită atenția voastră și simțiți nevoia să mă răsplătiți cumva (mulțumesc anticipat).

Eu

2 Comments

  1. Sorina

    Draga Alina, numai ce am citit despre bunica ta. Am vorbit cu mama si mi-a zis ca a plans in hohote si mi-a trimis scrisoarea ta catre bunica ta. Dumnezeu sa o odihneasca-n pace! Mi-am adus si eu aminte de bunica mea. Am reusit sa o vad cu Marius, asa cum si-a dorit, ca sa-l cunoasca si apoi cand m-am intors in Londra a plecat la bunelu. Mereu cand ma apuc sa fac si eu o placinta cu branza zic „Ajuta-ma bunica sa imi iasa bune!” si imi ies, datorita ei, pentru ca eu nu sunt o experta. Ce dor ne va fi noua tuturor de bunicii de altadata. Acum pe timp de izolare, ne uitam la Izolati in Romania si ne inmuiem sufletul si ochii cu bunicii singuri ai altora. Felicitari pentru ca scrii. Poate intr-o zi voi avea si eu curajul. Te imbratisez si iti spun ca bunica ta e bine, mai bine ca niciodata, langa Dumnezeu. Felicitari si pentru Stefanut al tau! Sa fiti sanatosi 🙏❤️

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *