Eu…

…sunt Alina, mi se mai spune și Alinușca . Acesta este micul meu „web corner” unde-mi păstrez gânduri, poezii și cam tot ce se întâmplă în jurul meu. Scriu doar când simt. Inspirația mea o reprezintă perioada copilăriei, cu tot ce implică ea: bunici, năzbâtii, școală, familie etc.  Pentru sufletul meu, nu contează numărul de vizitatori ai site-ului, ci sentimentul pe care îl am când știu cu adevărat că acea persoană a și citit, nu a dat doar un simplu click sau like. Momentan mă ocup cu mine. Am grijă de visurile mele și sunt mai flu-flu în perioada aceasta.

Sunt educatoare – învățătoare de profesie (da, cu dublă specializare), plecată din Iași spre marele și grandiosul București (fie vorba între noi, nicăieri nu-i ca acasă). Încă de pe băncile școlii am fost fascinată de copii,  bucuroasă să-i pot îndruma prin al vieții labirint. M-am aflat în fața spiridușilor încă din perioada preșcolară și am ajuns până la cea de licean. În ultimii ani m-am ocupat de partea de after school, dar și de cea de opționale (ZumLala, Literatură pentru copii).  De asemenea, sunt  autoarea cărților pentru copii Povești de noapte buna cu bunicuța Alina, Povești de iarnă cu bunicuța AlinaPovești de Paște cu bunicuța Alina și Matematică distractivă – pentru pitici isteți (le găsiți în librării – editura Pescăruș/Prestige Kids sau online, aici). Momentan, printre activitățile ce-i implică pe cei mici, am făcut loc și pentru una de suflet. Sunt cursantă în cadrul Teen Media Academy (grupa de avansați). Îmi bibilesc timpul cu ce mă împlinește, așteptând cu nerăbdare și acea minune despre care vorbesc mămicile și care nu mă ceartă că încă mai zăbovesc puțin. Avem o înțelegere secretă. 🙂

Vă invit să mă citiți aici, pe blog sau poate chiar și în librarii, dacă doriți! Nu-i musai, da-i o bucurie imensă pentru mine să știu că parcurgeți rândurile mele.

Primesc mail-uri și răspund pe adresa:

La aceeași adresă accept flori, pizza sau un suc prin PayPal (click aici). Asta în cazul în care ceea ce găsiți aici merită atenția voastră și simțiți nevoia să mă răsplătiți cumva (mulțumesc anticipat).

Eu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *