Amuzante

?+!=LOVE

Bun. Nu voi fi ipocrită și nu vă voi spune că toată treaba asta cu Valentinul nu îmi dă și mie o stare de bine. Încă de ieri am observat că pe majoritatea posturilor TV se vorbește despre asta, că s-a împărțit țara în două, că se aduc argumente pro și contra acestei zile, iar cineva încearcă să convingă pe altcineva că nu e nevoie de o asemenea ocazie pentru a spune celui drag că îl iubești. Complet de acord. În teorie. Practic, vibrația este una pozitivă. Evident, vorbesc despre cazul nostru. Nu suntem pe genul inimioare, floricele, ineluțe,panseluțe, ci pe feeling. De exemplu, eu i-am scris o scrisoare. Sunt convinsă că îl va încânta foarte mult, iar sticla de rom pentru Cuba Libre îl va da și mai tare pe spate. 🙂 Cât despre el, de obicei mă invită în oraș să mâncăm ceva bun și să testăm o licoare, de regulă, de-a lui Purcari. 🙂 Pe stilul romantic. Anul acesta i-am pregătit o surpriză. Vreau să mă ducă la shaorma. Nu am mai mâncat de mult și chiar asta îmi doresc. Sper să depășesc până atunci șocul gastronomic al scrobului cu jumări mâncat în weekend, la mămica. Nu-i nicio glumă și nicio intenție de a ieși din tipare, căci dacă ar fi așa, atunci v-aș arăta cum poate fi un programator romantic. Poftiți de citiți următorul mesaj:
“I steel see that spark!
Pentru că te iubesc enorm de mult și pentru că nu mă pricep decât la calculatoreală, m-am gândit să-ți fac cadou această mică jucărie. Sper să-ți fie de folos și să te bucuri de ea (el?).
L-am configurat pentru tine și ți-am pus cam tot ce cred că ai nevoie: Facebook-ul, Word-ul, Firefox-ul, programele pentru editat rapid poze și câteva joculețe (mai putem instala și altele).
Ps: Este un hibrid de ultimă generație cu Win10 pe 64bit/ Asus T100HA (laptop+ tabletă- se detașează ecranul și poți folosi ca și tabletă).
Welcome to the high tech-world!
By your side, Răz “
Acum ar trebui să vă spun că am început să plâng și să râd când am citit mesajul, chiar dacă știam că cel care se va bucura mai mult de cadou va fi tot el. Eu rămân fidelă lucrurilor cu care m-am obișnuit. Nu-s deloc high tech… De dragul lui, încerc. Îl mai impresionez uneori cu câte un porumbel scăpat…nici eu nu știu de unde, însă cam atât. Sorry!
Revenind la semnificația zilei, vă mărturisesc că mă aflu printre îndrăgostiți. Asta e mai important și mai frumos decât orice altceva. N-am fluturi în stomac, ci un fior prin tot corpul și-o căldură în zona pieptului, adică a inimioarei. Știu eu că așa mă voi simți toată viața căci m-am căsătorit cu un bărbat bun, atent, grijuliu, educat, manierat, comic, blând, iubăreț și veșnic îndrăgostit. Am zis! 🙂
Ce vă doresc de Valentin? Să fie așa cum vreți. Cu importanță sau fără, cu flori, inimioare sau nu, cu cereri în căsătorie ori ba, cu săruturi apăsate sau îmbrățișări furate, cu lebede ce vă invadează dormitorul, cu declarații la lăsarea serii, cu ineluțe ascunse în prăjitura cu ciocolată, cu midii în sos de unt sau…cu shaorma etc.
Bucurați-vă!