De pe web

15 ani de Dacia Plant

Vă mai amintiți de leacurile din plante ale bunicii? De ceaiul din rădăcina Maicii Domnului sau de Coada Șoricelului? De tinctura din Pojarniță ori de alifia cu seu de oaie și cimbrișor? De cea din urmă mă leagă o amintire conform căreia am rămas cu gâtul agățat într-o țepușă de la poartă pentru că mi se lungiseră ochii în așteptarea mamei, iar dorul de dânsa nu mai putea fi stăpânit nici cu poveștile bunicii, nici cu bucatele ei, nici măcar cu datul în bobi sau cu orice alt șiretlic sentimental la care ar fi putut să apeleze sărmana.

Mi-am amintit de aceste lucruri pentru că am aflat că anul acesta, Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, prilej cu care organizează în data de 2 iulie, un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov. Printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix. Astfel, compania dorește să sărbătorească alături de oameni și să le mulțumească acestora pentru încrederea acordată în cei 15 ani.

Dacă nu ați auzit încă de această companie, deși mă îndoiesc, vă pot spune că „Dacia Plant este un producător local de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o cantitate mare de substanță activă. Compania a luat naștere în 2002, din dorința unor tineri de a demonstra că produsele naturale sunt eficiente, sigure și contribuie mult la starea de sănătate a oamenilor. Suplimentele lor sunt produse lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente.
Plantele folosite în produsele Dacia Plant sunt cultivate în culturile bio ale companiei sau sunt achiziționate din rețeaua de producători parteneri, tocmai pentru a ne asigura că întrunesc cele mai exigente standarde de calitate. Crescute, culese, uscate și păstrate după reguli exigente, plantele își păstrează întregul complex de substanțe bioactive”.
Jos vă las câteva produse pe care le-am folosit și de care am fost foarte mulțumită.

Știați de exemplu că Romania are cea mai bogată floră spontană de plante medicinale și probabil cea mai veche tradiție de vindecare cu ajutorul leacurilor naturale din întreaga Europă? Eu am aflat asta vizitând și citind informații direct de pe site-ul Dacia Plant.
Această companie produce, de exemplu,  o gamă largă de dulcețuri, sucuri, gemuri și alte produse alimentare, care fac parte din gama Bun de Tot. Sunt absolut delicioase și-ți amintesc de gustul de odinioară.

Personal, vă pot spune că nu o dată am apelat la produsele lor naturale, iar lucrul acesta a constituit un beneficiu pentru mine, dar și pentru familia mea.
Prin urmare, dacă te vei afla în Brașov pe 2 iulie, Dacia Plant te așteaptă la petrecere.