De pe web

Cadouri personalizate, o idee originală!

Când vine vorba de cadouri, la mine-i tare complicat. Asta pentru că îmi doresc să surprind plăcut prin ceea ce ofer și să nu mă gândesc că al meu cadou va fi dat mai departe la o rudă sau la un prieten. Hai să recunoaștem că mulți facem asta! De multe ori,  alerg zile la rând prin magazine în căutarea darului perfect și ajung acasă cu un tricou sau cu o sticlă de vin, cu nervi, cu sentimentul de neîmplinire și cu teama că sigur nu-i va plăcea. Cert este că mai tot timpul nu e 100% ce mi-am propus să cumpăr. Știți cum e. Pleci cu o listă și te trezești cu alta.

Trecând prin stresul acesta (da, chiar e stresant să găsești un cadou potrivit), am descoperit că o idee foarte bună ar fi să oferi cadouri personalizate. Așa, persoana respectivă va ști că te-ai gândit la ea, că ți-ai dat interesul și că îți pasă. Am descoperit un site care se numește kadoly.ro, de unde poți achiziționa diverse cadouri pentru ea, pentru el, pentru nuntă, pentru botez, pentru serbări, pentru cam toate evenimentele din viața ta. Mi-au atras atenția foarte multe obiecte, printre acestea numărându-se poveștile pictate, articolele handmade, sticlele de vin personalizate și pentru că ador Crăciunul, nu se putea să nu-mi placă ornamentele din lemn, personalizate și ele.  De câte ori am primit un cadou de acest gen, am fost foarte încântată și mulțumită. Chiar Mirabela Dauer spunea zilele trecute, într-un interviu, că un cadou foarte scump te obligă cumva ca tu să vii cu ceva la același nivel. Din acest motiv, dacă primesc sau ofer cadouri personalizate, știu că nu epatez prin preț, ci prin valoarea sentimentală, iar asta îmi oferă confort psihic.

Trebuie să recunosc că pentru noi, femeile, acest site de cadouri online ne este la îndemână. Indiferent că ne trebuie o atenție pentru soț, tată, socru, iubit, șef, coleg, aici găsim cu siguranță ceva care să se potrivească personalității fiecăruia. Toate obiectele sunt de o calitate superioară, iar timpul de livrare este foarte scurt. Ce mi se mai pare interesant este că dacă te afli în pană de inspirație, găsești până și mesaje pe care le poți transmite împreună cu darul pe care l-ai ales ( de la cele motivaționale până la cele pentru persoane care se află în prag de pensionare- Eeei? Cum e asta? Nu-i așa că-i o idee bună? 🙂 ).

Tare-i bine când scutești timp și oboseală făcând doar un click! Evident, teama de a comanda ceva online a existat și la mine, dar despre asta vă voi povesti într-un articol viitor.

Și ca să dau din casă, Răz a fost foarte surprins de globul pământesc care levitează, iar dacă citește acum (sunt sigură că da), îi transmit că îmi doresc și eu un tocător de bucătărie personalizat și lampa asta.


 

Păi cine face cele mai bune coaste de porc cu sweet chili? Dar supa cremă de ciuperci și cu chips-uri din bacon? Îți dai seama cât m-ar ajuta un tocător din acesta? Cumpără-mi-l și-o să vezi (guști). 🙂

Să nu uit! Îi puteți găsi și pe facebook. Spor la cumpărături!