De pe web

Gata cu teama de stomatolog!

Stomatologul a reprezentat pentru mine un mare Bau-Bau , așa că, am amânat marea întâlnire până pe la vreo 25 de ani, când o carie a răbufnit și mi-a cauzat niște dureri de neimaginat. Cum mă aflam într-un oraș unde nu cunoșteam mare lucru, m-am documentat pe internet și am ales o clinică mai cunoscută, în speranța că totul va fi altfel față de cum mi se povestise până la momentul respectiv (te doare de mori, sunetul frezei te transpune într-un film horror, mirosul de pilitură te face să vomiți și sufletul din tine, dacă îți scoate vreun dinte, vei simți ca și cum ți-ar trage o mână sau un picior din încheietură, acul cu care îți face anestezia e de fapt cât un topor etc.).
Am vrut să fie o clinică cu aparatură de ultimă generație, cu personal drăguț, care să nu mă expedieze fără a-mi oferi explicațiile necesare și care să-mi inspire încredere în așa manieră, încât să nu o iau la sănătoasa, nemaiuitându-mă în urmă. Am căutat persoane care să discute fără a simți vreo reticență, care să-mi explice pe înțelesul meu tot ce mă interesa, care să nu țipe dacă nu fac ceva cum trebuie și care să fie oameni, înainte de meseria pe care o practică.  De asemenea, curățenia din încăpere reprezintă pentru mine un aspect foarte important, oriunde aș merge.La prima vizită am avut ochi de soacră și n-am ratat niciun colțișor. Cum totul mi s-a părut normal, am revenit ulterior pentru a trata caria buclucașă. Nu m-am bucurat deloc când am aflat că nervul era deja afectat și a trebuit scos, urmând după asta să fac o serie interminabilă de tratamente. Pentru că mi s-a părut dubios, am decis să nu mai merg, asta până acum vreo trei ani când au început să-mi iasă măselele de minte. Am luat-o de la capăt, doar că de această dată am mers pe recomandarea unei bune prietene. Ca și în cazul precedent, am fost atentă la aceleași criterii, chiar dacă serviciile au fost cu mult mai scumpe. Prin urmare, am scos trei din cele patru măsele, două prin operație cu medic chirurg și una mai răsărită cu ajutorul doamnei doctor stomatolog.
Dacă ar fi să enumăr punctual câteva criterii pe care le urmăresc când aleg un cabinet stomatologic, acestea ar fi:

 • Experiența medicului stomatolog;
 • Tehnologiile și tehnicile utilizate;
 • Comunicarea transparentă și atitudinea personalului;
 • Prețul  și calitatea serviciilor;
 • Existența și prezența unei asistente sau a unui asistent în momentul procedurii stomatologice;
 • Sterilizarea perfectă a instrumentelor medicale;
 • Igiena generală;
 • Suportul oferit în perioada de vindecare, în cazul procedurilor mai complicate.
  Am aflat de curând că cei de la Crystal Dental Clinic vin în ajutorul nostru, respectând toate așteptările pe care le am atunci când pășesc pragul unui cabinet stomatologic. Sunt pe piață de 17 ani, iar în prezent au 10 cabinete modern amenajate, destinate specialităților stomatologice-chirurgie, implantologie, endodonție, protetică, estetică dentară și facială, ortodonție, stomatologie pediatrică, profilaxie și prevenție dentară. Bineînțeles că posedă și o cameră de sterilizare.
  Echipa numără 50 de profesioniști aleși pe sprânceană, care au grijă de calitatea serviciilor oferite prin corectitudine, integritate profesională, responsabilitate, amabilitate, respect, muncă în echipă, într-un cuvânt, excelență.Dacă ai nevoie, deși nu-ți doresc asta, poți apela cu încredere la Crystal Dental Clinic.

 

Și încă ceva! La mine nu a venit niciodată Zâna Măseluță…De ce oare?