De pe web

Mărturisire

Da. Recunosc public și fără urmă de jenă. Îmi place salamul…Cu pâine albă, proaspătă, ruptă, nu tăiată și cu muștar sau cu miezul unei cepe din grădina tatălui meu. Dacă mai adaugi și o roșie cât pumnul, deja ești pe culmile fericirii. Înghit în sec a nu știu câta oară, însă nu merg la frigider deocamdată.

Apropo de asta, am descoperit de curând salamul Semenic Extra de la Caroli. Are 90 % carne, iar lucrul acesta chiar se simte la gust. Mă declar o pofticioasă și o degustătoare fidelă a produselor  Caroli. Ce să fac dacă-s mâncăcioasă de mică?

Dar haideți să vă spun ce mi-a atras atenția la acest produs. Fiecare baton de salam are o etichetă super inteligentă, un Carolimetru Termic ce are ca rol notificarea în cazul în care produsul nu este păstrat la temperatura optimă. Prin urmare, cadranul termosensibil își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, după cum urmează : sub 8 °C este verde, iar peste 8 °C se schimbă în galben. Faza e că atunci când Carolimetrul arată culoarea galbenă, este indicat să reamplasezi produsul la rece, sub 8 °C. Nu-i așa că-i ingenioasă treaba asta? Cu toții ne dorim să știm că putem consuma alimente proaspete, care îndeplinesc și această condiție necesară, zic eu. Bineînțeles că aici intervin și alți factori care nu țin neapărat de firma producătoare.  Șervețel știe el ce știe! #mâncarecunotificare– o idee foarte tare ! O etichetă aparent banală, îți poate deveni astfel, un ajutor de nădejde. Eu zic să profiți de eticheta termosensibilă că nu se supără nimeni.

Hai, poftă bună!