Ganduri

Despre mine!?

În cei aproape 29 de ani (oooffff…) am întâlnit atâția și-atâția oameni. Unii frumoși, alții mai puțin (și nu mă refer aici la aspectul fizic nici măcar oleacă), unii interesanți, alții comici, unii marcanți și alții demni de evitat. Am învățat să țin la distanță chiar dacă mi-a fost tare greu. Vorbăreață din fire, am fost luată de val de multe ori și aproape m-am „înecat” (m-am documentat înainte și se scrie cu un singur n, asta pentru că am mai dezbătut subiectul acesta cu o persoană dragă, dar greu de convins :-))).
Este adevărat că adunând ani în tolbă, ți se deschide mintea…sau așa îmi place să cred.Devii mult mai atent, mai precaut, mai suspicios. Mi-ar plăcea să trăiesc înconjurată numai de oameni buni, dar… nici măcar eu nu sunt un om bun întotdeauna…Greșesc în ciuda tuturor măsurilor de precauție pe care mi le iau. Și da, mă și supăr. Norocul meu și al celorlalți este că îmi trece repede (cel mult 3 zile în care mă perpelesc pe toate părțile :-))).
Dacă ar fi să numesc un lucru după care tânjesc, ar fi acela că nu mai visez cum o făceam cândva. Totul s-a redus la DA sau NU și nu-mi place. Odată visam la lucruri imposibile, însă mă simțeam atât de bine imaginându-mi că le am. Acum mă așez în pat și încep să rememorez ce am făcut peste zi, ce trebuie să fac a doua zi, dacă am închis aragazul, dacă am udat florile, dacă am verificat cutiile cu ceai, dacă am închis ușa, dacă și iar dacă. Somnul vine așa de greu când ai capul plin cu gânduri…Nu reușesc mereu să-mi gestionez gândurile oricât de mult aș încerca.
Cel mai epuizant pentru mine este să urmăresc un film cu subtitrare. De ce? Pentru că număr literele din fiecare cuvânt, le împart în mulțimi de câte zece și-apoi le adun. Așa fac cu fiecare propoziție simplă ori dezvoltată. Răz știe că dacă sunt căzută pe gânduri, înseamnă ca mintea mea „matematicește”. E ciudat, știu. Cu toții avem ciudățeniile noastre. Dacă e bine să le recunoaștem…depinde numai de noi. De la ce am pornit și la ce am ajuns :-))))
În fine, sper să vină timpuri bune și să vă dau vești excelente. Fiecăruia dintre voi, cei care îmi citiți frământările minții și ale sufletului, doresc să vă mulțumesc cu un zâmbet…(când tu citești, eu zâmbesc!)