Ganduri

Gânduri de 29

E ziua mea. Am împlinit 29 de ani, adică…aproape 30. Îi simt grei pe umeri, îmi cântă „Trece vremea!” (VH2) la ureche și-mi reamintesc că mai tânără de atât nu voi fi niciodată. Până la această oră (22: 35) am evitat să mă gândesc la acest număr. Cei trecuți de vârsta mea vor spune cu siguranță că nu am motiv de îngrijorare, dar eu sunt resemnată… oarecum.
Voi râde la fel, voi iubi la fel, voi plânge la fel, voi bate din picior și voi strânge din dinți tot la fel, voi fi la fel de gurmandă și la fel de hazlie, voi strânge mărunțișul tot în pușculiță, voi spăla hainele roșii separat în continuare, voi crede că fac infarct la fel de des, voi bea ceaiul tot neîndulcit, voi dansa cu ai mei copii tot când ne va lua valul, voi certa, pedepsi, ierta și pupa la fel de intens, voi adormi lăcrimând de dorul familiei, voi fi la fel de panicoasă și prăpăstioasă, voi fi prietenă cu toți cei care mă vor dori aproape și nu-i voi deranja pe restul, voi scrie și citi cu devotament, mă voi ascunde din nou pe după uși pentru a fi tot eu cea care se sperie, voi număra iar literele de la subtitrările filmelor pentru a putea face o împărțire la 5 (asta fac mai nou), voi mânca slăninuță afumată, combinată cu Fiobilin, Nospa, Anghirol și Nurofen, mă voi îmbrăca la fel de nepotrivit, dar mereu voi avea pantofii doriți :-)))))), voi încerca din nou diverse nuanțe de păr și voi plânge că nu au ieșit și-am rămas și fără bani, îmi va fi din nou teamă că aș putea să mor înecată…la duș :-))), voi mânca ciorba de cartofi tot cu mămăligă,voi privi același soare și aceeași lună, voi evita gurile de canal, voi merge rar la plimbare prin parc, voi planta zarzavaturi pe balcon, voi căuta același loc perfect pe care-l găsesc doar în brațele soțului meu și vă voi mulțumi în fiecare an că mi-ați scris atâtea lucruri frumoase în mesajele voastre.
Sunt tot eu, doar că am un smoc de păr alb pe care tata a încercat să-l șteargă zilele trecute cu dosul palmei, crezând că m-am murdărit de vopsea…
Vă las acum, dar vă trimit fiecăruia în parte îmbrășișări călduroase.Să auzim numai de bine!