Ganduri

Multumesc…

Ideea de a avea blog nu mi-a apartinut in totalitate( si nici alte idei ce tin de treburile acestea „calculatoricesti”). Ea s-a datorat in primul rand celui care mi-a inseninat viata, celui care mi-a deschis poarta catre multe oportunitati si vise ce pot deveni realitate: SOTUL MEU( desi mai avem inca 6 luni si 12 zile pana la oficializarea casatoriei:-).
Imi doream sa am blogul meu datorita pasiunii mele de a scrie versuri pentru cei mici.Meseria pe care o practic ma inspira( sunt educatoare) si-mi da zi de zi o stare de bine pe care de multe ori nu o pot explica. Zambetul copiilor este pentru mine cel mai bun medicament in zilele in care simt ca norocul parca m-a ocolit( dar nu sunt foarte multe pentru ca Raz nu lasa pe nimeni si nimic sa ma intristeze, poate doar el cateodata face asta:-).
Am dezvaluit prin urmare menirea acestui blog: o serie de poezii pentru cei mici pe care le-am adunat intr-o carticica numita” O farama de condei pentru-ai nostri prichindei”
Asa ca va invit sa cititi, sa notati sau sa criticati ceea ce umila mea persoana va va dezvalui in zilele urmatoare. Pana atunci, ” Noapte buna, copii!”

2 Comments

  1. Raz

    Multumesc si eu 🙂
    Astept cu aceiasi nerabdare cartea si publicarea poeziilor.

    Mult succes si inspiratie maxima in continuare.
    Te sarut.

Comments are closed.